Utama Inspirasi Tutorial
  • Freebies
  • Hubungi
Perhatian: Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang diluahkan di sini adalah dari moderator sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika mederator meletakkan nama pemiliknya (sumber). Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih.

05 November 2011

[Entri khas] Status update follower di KELAB BLOGGER dapat sambutan hangat


Fuhhh... tak sangka lak mlm ni status post Armz di Page KELAB BLOGGER mendapat sambutan panas dari semua bloggers. Enjoy sangat bila msuk blog satu satu... Ada header yang comel, cute, gempak, dan seram pon da gak.. hehe ^__^. Untuk menghargai semua bloggers yang hantarkan komen pada status tu, Armz buatkan entri khas untuk mempromosi blog korang.. Jadi jom kita BW satu satu...

1.http://whinxe.blogspot.com/2011/11/tag-dari-encik-rudy.html
2.http://imasahaja.blogspot.com/
3.http://bidadarikayangan90.blogspot.com/
4.http://lamanhatyku.blogspot.com
5.http://nhmelankolia02.blogspot.com/
6.http://bittersweetsomeonelife.blogspot.com/
7.http://missmashimaaru.blogspot.com
8.http://eyfaaliasstory.blogspot.com
9.www.ckmyshop2u.blogspot.com
10.www.syikinpunyer.blogspot.com 
11.http://nurul-hidupini-nurul.blogspot.com/ 
12.http://cikfiykafunky.blogspot.com 
13.http://hushdragons.blogspot.com/ 
14.http://sweetdeorchid.blogspot.com/ 
15.http://aidilafifi.blogspot.com/2011/11/bannerr-terbaekk.html 
16.http://myraclelyfe.blogspot.com 
17.http://thefreakyjuliet.blogspot.com 
18.http://cxopportunities.blogspot.com 

19.http://fyzaanis.blogspot.com
20.http://syuhailin.blogspot.com/
21.http://syuhadazukafle.blogspot.com/
22.http://encikrudymenuliss.blogspot.com/
23.http://fmofficial.blogspot.com/
24.http://bilabellebersuara.blogspot.com/2011/11/anugerah-pengacara-paling-tak-best.html
25.http://alamslegacy.blogspot.com/
26.http://sayaialahsailorbulan.blogspot.com
27.http://warnawarnirainbow.blogspot.com/
28.http://hello-dylavella.blogspot.com/
29.http://nuurjana.blogspot.com/2011/11/tips-elak-bunga-konvo-jadi-sampah.html
30.http://misseyla90.blogspot.com/
31.http://linmdnoor.blogspot.com/2011/11/senarai-pemenang-anugerah-skrin-2011.html
32.http://syuhailin.blogspot.com/
33.http://surryfaisal.blogspot.com/ 
34.www.gadismatacokelat.blogspot.com
35.http://iera-yeppeo.blogspot.com/ 
36.http://kociknyer.blogspot.com/2011/11/berita-baiklawak.html 
37.http://daiabelogcaye.blogspot.com/ 
38.http://ketulpoket.blogspot.com/ 

39.http://ceriagurlz.blogspot.com/
40.http://erleena268.blogspot.com/2011/11/silent-saturday.html
41.http://queeninthecastle.blogspot.com
42.http://elephantisgajah.blogspot.com/
43.http://waniehoneyy.blogspot.com/
44.http://hijaulembut.blogspot.com/ 
45.http://thecolorofrainbow7.blogspot.com/
46.http://cutegurlz2305.blogspot.com/ 
47.http://wanieaznan.blogspot.com/ 
48.http://use-goldfinger.blogspot.com/ 
49.http://myrakluang.blogspot.com/
50.http://thisishayfadamia.blogspot.com/
51.http://miszlonelygirls.blogspot.com/
52.http://sesukasukihana.blogspot.com
53.http://dyshaalamstudio.blogspot.com/
54.http://hoyehhoyeh.blogspot.com/
55.http://lulu-pages.blogspot.com/ 
56.http://yayaapunyasuke.blogspot.com/ 
57.http://adiequealizah.blogspot.com/ 
58.http://mizznana11.blogspot.com/ 
59.http://zqiah90.blogspot.com/ 
60.http://heyyolikers.blogspot.com/ 
61.http://kesahbudaxcomot.blogspot.com/ 
62.http://wanieaznan.blogspot.com/p/premium-beautiful.html
63.http://bilabellebersuara.blogspot.com/ 
64.http://tekok-beriuh.blogspot.com/ 

Terima kasih pada yang follow Armz. Korang semua yang lain boleh drive thru ke satu satu blog yang Armz senaraikn kat atas ni.. Depa semua memang best best... Rugi lau tak tengok... Jom! JOm!

Maaf!!! penggunaan "Aku" pada yang lebih tua.

2 00 komen spontan!!....Dah baca? Komen jom.:

Fatin Mraz said...

additional,

http://februaricinta.blogspot.com/2011/11/introducing.html

cx's said...

eh eh. cx pon ade? hehhee tq armz!! :) btw im 18 :)

Kategori entri

18SG 18sx Adik Yuen advertlets agama islam anjing Apek bersara apple Artis Artwork awek cun awesome Ayah Pin ayam babi baju hijau bapa mithali baucar RM200 bedah Believe it berita berita live bersin berzina besi pagar bibir tebal bilik tidur blackberry blackberry harga murah blog blog aku blog pilihan Blog tutorial blogwalking Bola sepak Malaysia bontot budak budak 2 tahun budak 2 tahun digilis van budak buat hubungan seks budak nakal budak perempuan budak pompuan 7 tahun ajar budak lelaki 5 tahun Bulan cara letakkan chatbox/shoutbox di header blog cara memasak cegah jerawat cerita baru cerita lawak cermin Cinta muka buku Cinta muka bulu computer care Coretan Cybersec Crew darah design doktor Dosa download emak berzina dengan anak sendiri emas Evo 10 exam facebook facebook berdosa Fake HDR fakta FAM kena hack Filipina full movie gaduh gambar ic gelak geli geram gigit hackers harga tiket naik HDR tutorial Hiburan hot ballon ibu ikan ikan dan manusia ikan pelik Iktibar Info Jadi ahli facebook berdosa jalan jepun jepun tidur jessica rabbit join contest Join segmen Join segment JPS Kedah kaabah kantoi kembar kena bunuh kencing malam kerajaan beri baucar buku. baucar buku kerajaan langit kereta terbakar ketam Khairul Fahmi (apek). Kim swee komputer kristian Lagu melayu laman digodam lampu landasan lapangan terbang lawak lelaki lelaki macho ludah lukisan paku magic Maharaja Lawak akhir Maharaja Lawak Final maharaja lawak mega minggu kedua maharaja lawak mega minggu pertama mahasiswa main piano malaysia lawan indonesia malaysia menang manipulasi manusia binatang manusia pelik Marco Simoncelli Marco Simoncelli maut di litar sepang mat luthfi mati katak menakutkan mengarut monyet MotoGP Malaysia 2011 dibatalkan motorsikal unik movie movie baru MP3 mr.ben kemalangan Najwa Latif News ngeri nuffnang OMG orang asli page view pameran lampu pasukan bola sepak malaysia pencuri pendapat pengsan perempuan perempuan bertudung perempuan seksi perlumba permainan Photoshop tutorial pingat emas malaysia pontianak pop islamic singer Poster movie Pramugari putrajaya que haidar rogol sakit sami yusuf sayap merah sedap selipar jepun SEO seram serangga signboard jalan songlap sony ericsson stress suami sukan sea 2011 sushi tak senonoh tangisan ustazah tayang depan camera terkeluar taik tertembak bapa mentua ketika memburu tiada jari tidur Trailer tudung tupai Tutorial Umno undang-undang china ustazah pilihan Video View Entertainment vokal bukan sekadar rupa wallpaper islam wallpaper ramadan watak kartun Wayang widget wordless wednessday World zakar zakar putus Zizan Raja Lawak