Utama Inspirasi Tutorial
  • Freebies
  • Hubungi
Perhatian: Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang diluahkan di sini adalah dari moderator sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika mederator meletakkan nama pemiliknya (sumber). Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih.

03 December 2011

Emak berzina dengan anak!! OMG..[video]

Bila aku tengok tajuk posting ni pon dah seram sejuk ja rasa.. Ada pulak emak sanggup berzina dengan anak sendiri. Perlakuan terkutuk ni berlaku di negara jiran kita. Mereka melontarkan cemuhan pada negara kita, sedangkan rakyat negara mereka sendiri melakukan maksiat tak kala ibu sanggup melakukan hubungan sex dengan anak. Mana pergi ajaran agama mereka?.

Yang menjadi pelik dan agak keji bila pelakuan sumbang ni disiarkan di salah sebuah rancangan di negara mereka. "Bangga ke??"  Arr... Aku nak tanya korang... "Bangga ke buat macam tu??" "Aissshhhh... Malu O.. maluuu.." Tapi ini mungkin kata kita rakyat Malaysia, tapi dorang memang tak malu... Korang boleh tengok sendiri video ni..


Boleh lagi tu si ibu kata "Saya berzina dengan anak sendiri bukan orang lain kenapa harus malu?"

Yang haram tetap haram weiii....

Maaf!!! penggunaan "Aku" pada yang lebih tua.

4 00 komen spontan!!....Dah baca? Komen jom.:

Ryuzaki said...

erkk selalu haruan makan anaknya

tapi erkk malu ler

Dr Zatiel Ismail said...

takut bila Allah laknat dan turun kan bala. innalillah,,,

Anonymous said...

KALAU DAH SETAN KUASAI DIRI MALU DAH TAKDE,INILAH YG INDON BANGA KAN SGT

Arm'z said...

@Dr Zatiel IsmailMinta mereka diberikan pengajaran....

Kategori entri

18SG 18sx Adik Yuen advertlets agama islam anjing Apek bersara apple Artis Artwork awek cun awesome Ayah Pin ayam babi baju hijau bapa mithali baucar RM200 bedah Believe it berita berita live bersin berzina besi pagar bibir tebal bilik tidur blackberry blackberry harga murah blog blog aku blog pilihan Blog tutorial blogwalking Bola sepak Malaysia bontot budak budak 2 tahun budak 2 tahun digilis van budak buat hubungan seks budak nakal budak perempuan budak pompuan 7 tahun ajar budak lelaki 5 tahun Bulan cara letakkan chatbox/shoutbox di header blog cara memasak cegah jerawat cerita baru cerita lawak cermin Cinta muka buku Cinta muka bulu computer care Coretan Cybersec Crew darah design doktor Dosa download emak berzina dengan anak sendiri emas Evo 10 exam facebook facebook berdosa Fake HDR fakta FAM kena hack Filipina full movie gaduh gambar ic gelak geli geram gigit hackers harga tiket naik HDR tutorial Hiburan hot ballon ibu ikan ikan dan manusia ikan pelik Iktibar Info Jadi ahli facebook berdosa jalan jepun jepun tidur jessica rabbit join contest Join segmen Join segment JPS Kedah kaabah kantoi kembar kena bunuh kencing malam kerajaan beri baucar buku. baucar buku kerajaan langit kereta terbakar ketam Khairul Fahmi (apek). Kim swee komputer kristian Lagu melayu laman digodam lampu landasan lapangan terbang lawak lelaki lelaki macho ludah lukisan paku magic Maharaja Lawak akhir Maharaja Lawak Final maharaja lawak mega minggu kedua maharaja lawak mega minggu pertama mahasiswa main piano malaysia lawan indonesia malaysia menang manipulasi manusia binatang manusia pelik Marco Simoncelli Marco Simoncelli maut di litar sepang mat luthfi mati katak menakutkan mengarut monyet MotoGP Malaysia 2011 dibatalkan motorsikal unik movie movie baru MP3 mr.ben kemalangan Najwa Latif News ngeri nuffnang OMG orang asli page view pameran lampu pasukan bola sepak malaysia pencuri pendapat pengsan perempuan perempuan bertudung perempuan seksi perlumba permainan Photoshop tutorial pingat emas malaysia pontianak pop islamic singer Poster movie Pramugari putrajaya que haidar rogol sakit sami yusuf sayap merah sedap selipar jepun SEO seram serangga signboard jalan songlap sony ericsson stress suami sukan sea 2011 sushi tak senonoh tangisan ustazah tayang depan camera terkeluar taik tertembak bapa mentua ketika memburu tiada jari tidur Trailer tudung tupai Tutorial Umno undang-undang china ustazah pilihan Video View Entertainment vokal bukan sekadar rupa wallpaper islam wallpaper ramadan watak kartun Wayang widget wordless wednessday World zakar zakar putus Zizan Raja Lawak