Utama Inspirasi Tutorial
  • Freebies
  • Hubungi
Perhatian: Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang diluahkan di sini adalah dari moderator sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika mederator meletakkan nama pemiliknya (sumber). Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih.

25 September 2011

Segmen terjah hari ini

Hari ni abg otai kita, sapa lagi kalau bukan Abg.Ben buat segmen. Segmen dia senang je. Korang cuma perlu terjah dari senarai blog yang join, dan komen cikit . Lebih best kalau korang follow sekali. List senarai dah pon ditutup, tapi aku buka untuk korang sama sama kita terjah kawan kawan kita. Jom sama sama!!! Di bawah ni adalah senarai blog yang join. Kalau korang yang belum join, boleh juga tinggalkan link di ruangan komen.

  1. www.alyaesprezzo.com
  2. http://ezralghazali.blogspot.com/ 
  3. http://hashamosha.blogspot.com/
  4. http://littlelovealways.blogspot.com/ 
  5. http://efagurlz.blogspot.com/
  6. http://lurvelysweety.blogspot.com/ 
  7. http://yslgalz213.blogspot.com/ 
  8. http://cekedismanis.blogspot.com/ 
  9. http://www.umarfaruq.com/ 
  10. http://cikjajan.blogspot.com/ 
  11. http://topimagine.blogspot.com/ 
  12. http://misshannajr-diabukanaku.blogspot.com/ 
  13. http://norliza989.blogspot.com/
  14. www.nivyanfazza.blogspot.com 
  15. http://mamaqist.blogspot.com/ 
  16. http://stopdreamingstrataction.blogspot.com/ 
  17. http://bicaraohsicinta.blogspot.com/ 
  18. http://paihujey.com/blog/ 
  19. www.sentuhan-maya.blogspot.com 
  20. http://anak-jati-melayu.blogspot.com/ 
  21. www.mdmlala.blogspot.com
  22. http://babydhiea.blogspot.com/ 
  23. http://sailingdaie.blogspot.com/ 
  24. http://cikjajan.blogspot.com/ 
  25. http://scarlettj1.blogspot.com/ 
  26. http://www.syahjehan78.blogspot.com/      
Aku akan update list ni dari semasa ke semasa.....


Maaf!!! penggunaan "Aku" pada yang lebih tua.

11 00 komen spontan!!....Dah baca? Komen jom.:

Nurul Mazni said...

tengs yer :)

Arm'z said...

Sama sama... jom ke blog lain... Klakar la msa BW tadi... hahahahaha

EzrlG said...

salam kenal!

zieyzain said...

ziey singgah,..thanxx encek armz =)

umiliza989 said...

salam kenal

Kasyah & Khalis ~ Never Ending Story said...

salam..singgah selalu..:)

Madam Lala said...

madam terjah balik kamoo dear!!!

terjahhhhh...hai yakkkkk............

AyiLarimA said...

Blog mira xnak terjah?
Huhuhu, Mira kenal blog ni dari blog s.N.z. (http://www.sarul.cili.ws/)

selamat berblog ye.

Mama Qist said...

thanx ye sebab menyenaraikan my blog tempat untuk di terjah..terima kasih terima kasih..nice blog..banyak info..dengan jelajah blog u juga..

ceriteraliyana said...

thanks!! kerana mewujudkan list ni =))

Arm'z said...

Sama2 Liyana... Ajak kwan2 len join skali....

Kategori entri

18SG 18sx Adik Yuen advertlets agama islam anjing Apek bersara apple Artis Artwork awek cun awesome Ayah Pin ayam babi baju hijau bapa mithali baucar RM200 bedah Believe it berita berita live bersin berzina besi pagar bibir tebal bilik tidur blackberry blackberry harga murah blog blog aku blog pilihan Blog tutorial blogwalking Bola sepak Malaysia bontot budak budak 2 tahun budak 2 tahun digilis van budak buat hubungan seks budak nakal budak perempuan budak pompuan 7 tahun ajar budak lelaki 5 tahun Bulan cara letakkan chatbox/shoutbox di header blog cara memasak cegah jerawat cerita baru cerita lawak cermin Cinta muka buku Cinta muka bulu computer care Coretan Cybersec Crew darah design doktor Dosa download emak berzina dengan anak sendiri emas Evo 10 exam facebook facebook berdosa Fake HDR fakta FAM kena hack Filipina full movie gaduh gambar ic gelak geli geram gigit hackers harga tiket naik HDR tutorial Hiburan hot ballon ibu ikan ikan dan manusia ikan pelik Iktibar Info Jadi ahli facebook berdosa jalan jepun jepun tidur jessica rabbit join contest Join segmen Join segment JPS Kedah kaabah kantoi kembar kena bunuh kencing malam kerajaan beri baucar buku. baucar buku kerajaan langit kereta terbakar ketam Khairul Fahmi (apek). Kim swee komputer kristian Lagu melayu laman digodam lampu landasan lapangan terbang lawak lelaki lelaki macho ludah lukisan paku magic Maharaja Lawak akhir Maharaja Lawak Final maharaja lawak mega minggu kedua maharaja lawak mega minggu pertama mahasiswa main piano malaysia lawan indonesia malaysia menang manipulasi manusia binatang manusia pelik Marco Simoncelli Marco Simoncelli maut di litar sepang mat luthfi mati katak menakutkan mengarut monyet MotoGP Malaysia 2011 dibatalkan motorsikal unik movie movie baru MP3 mr.ben kemalangan Najwa Latif News ngeri nuffnang OMG orang asli page view pameran lampu pasukan bola sepak malaysia pencuri pendapat pengsan perempuan perempuan bertudung perempuan seksi perlumba permainan Photoshop tutorial pingat emas malaysia pontianak pop islamic singer Poster movie Pramugari putrajaya que haidar rogol sakit sami yusuf sayap merah sedap selipar jepun SEO seram serangga signboard jalan songlap sony ericsson stress suami sukan sea 2011 sushi tak senonoh tangisan ustazah tayang depan camera terkeluar taik tertembak bapa mentua ketika memburu tiada jari tidur Trailer tudung tupai Tutorial Umno undang-undang china ustazah pilihan Video View Entertainment vokal bukan sekadar rupa wallpaper islam wallpaper ramadan watak kartun Wayang widget wordless wednessday World zakar zakar putus Zizan Raja Lawak