Utama Inspirasi Tutorial
  • Freebies
  • Hubungi
Perhatian: Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang diluahkan di sini adalah dari moderator sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika mederator meletakkan nama pemiliknya (sumber). Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih.

07 September 2011

Jom komen mereka (susulan segmen lepas)

Terima kasih Arm'z ucapkan pada rakan rakan yang join segmen lepas. Pada yang tak tahu segmen apa, leh klik sini. Tunggu segmen yang akan datang. Harap harap la dapat sambutan lagi.. Lagi banyak dari nie... hehehe...

Mereka rela di komen:
  1. http://anasweetblueberry.blogspot.com/2011/08/armz-ajak-komen-blog-aku.html
  2. http://sha-na39.blogspot.com/2011/08/armz-ajak-komen-blog-aku.html
  3. http://nanoeida.blogspot.com/2011/08/armz-ajak-komen-blog-aku.html
  4. http://ejatmu89.blogspot.com/2011/08/armz-ajak-komen-blog-aku.html
  5. http://izzairdina.blogspot.com/2011/08/armz-ajak-komen-blog-aku.html
  6. http://misslyzeer.blogspot.com/2011/08/armz-ajak-komen-blog-aku.html
  7. http://yespepol.blogspot.com/2011/08/armz-ajak-komen-blog-aku.html
  8. http://annctfairoz.blogspot.com/2011/08/armz-ajak-komen-blog-aku.html
  9. http://zulaikamuhamad.blogspot.com/2011/08/armz-ajak-komen-blog-aku.html


Maaf!!! penggunaan "Aku" pada yang lebih tua.

3 00 komen spontan!!....Dah baca? Komen jom.:

miss lyzeer said...

miss dh komen semua blog cuma yg last tu x bole sebab open to invited reader only..huhu

nk komen kat sini jugak bole?

1) blog ni ringan bagus..
2) simple and nice
3) miss cuma kureng sikit la ngan spongebob kat tepi ni..susah nk tekan button.hehe
4) iklan nuff kat bhgian side bar kalu boleh letak paling atas (pihak nuff yg bgitau miss)
5) cadangan tmabahn, apa kata arms buat pop up komen box, ramai blogger suka. miss pun suka...ce try =)

done..gud luck berblogging, x sabar nk tunggu contest arm pulak..peace no war. jom la g komen2..kutuk2 blog miss pulak

http://misslyzeer.blogspot.com/2011/08/armz-ajak-komen-blog-aku.html

Arm'z said...

Terima kasih miss... Insyaallah nanti da la contest plak.. kpala otak ni tngah loading lagi dengn penuh kuih raya..huhu... Thank juga sebab komen blog ni..

Arm'z said...

Done pop up comment.. nice la plak..hehehe.. thank miss.

Kategori entri

18SG 18sx Adik Yuen advertlets agama islam anjing Apek bersara apple Artis Artwork awek cun awesome Ayah Pin ayam babi baju hijau bapa mithali baucar RM200 bedah Believe it berita berita live bersin berzina besi pagar bibir tebal bilik tidur blackberry blackberry harga murah blog blog aku blog pilihan Blog tutorial blogwalking Bola sepak Malaysia bontot budak budak 2 tahun budak 2 tahun digilis van budak buat hubungan seks budak nakal budak perempuan budak pompuan 7 tahun ajar budak lelaki 5 tahun Bulan cara letakkan chatbox/shoutbox di header blog cara memasak cegah jerawat cerita baru cerita lawak cermin Cinta muka buku Cinta muka bulu computer care Coretan Cybersec Crew darah design doktor Dosa download emak berzina dengan anak sendiri emas Evo 10 exam facebook facebook berdosa Fake HDR fakta FAM kena hack Filipina full movie gaduh gambar ic gelak geli geram gigit hackers harga tiket naik HDR tutorial Hiburan hot ballon ibu ikan ikan dan manusia ikan pelik Iktibar Info Jadi ahli facebook berdosa jalan jepun jepun tidur jessica rabbit join contest Join segmen Join segment JPS Kedah kaabah kantoi kembar kena bunuh kencing malam kerajaan beri baucar buku. baucar buku kerajaan langit kereta terbakar ketam Khairul Fahmi (apek). Kim swee komputer kristian Lagu melayu laman digodam lampu landasan lapangan terbang lawak lelaki lelaki macho ludah lukisan paku magic Maharaja Lawak akhir Maharaja Lawak Final maharaja lawak mega minggu kedua maharaja lawak mega minggu pertama mahasiswa main piano malaysia lawan indonesia malaysia menang manipulasi manusia binatang manusia pelik Marco Simoncelli Marco Simoncelli maut di litar sepang mat luthfi mati katak menakutkan mengarut monyet MotoGP Malaysia 2011 dibatalkan motorsikal unik movie movie baru MP3 mr.ben kemalangan Najwa Latif News ngeri nuffnang OMG orang asli page view pameran lampu pasukan bola sepak malaysia pencuri pendapat pengsan perempuan perempuan bertudung perempuan seksi perlumba permainan Photoshop tutorial pingat emas malaysia pontianak pop islamic singer Poster movie Pramugari putrajaya que haidar rogol sakit sami yusuf sayap merah sedap selipar jepun SEO seram serangga signboard jalan songlap sony ericsson stress suami sukan sea 2011 sushi tak senonoh tangisan ustazah tayang depan camera terkeluar taik tertembak bapa mentua ketika memburu tiada jari tidur Trailer tudung tupai Tutorial Umno undang-undang china ustazah pilihan Video View Entertainment vokal bukan sekadar rupa wallpaper islam wallpaper ramadan watak kartun Wayang widget wordless wednessday World zakar zakar putus Zizan Raja Lawak