Utama Inspirasi Tutorial
  • Freebies
  • Hubungi
Perhatian: Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang diluahkan di sini adalah dari moderator sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika mederator meletakkan nama pemiliknya (sumber). Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih.

05 April 2012

Curi komputer letak celah kangkang-Video


Hebat betul pencuri ni. Dengan meletakkan komputer hanya di celah kangkang, penjaga kedai tidak sedar langsung barang dia kena rembat. Pencuri ini menggunakan taktik memancing tuan kedai sebelum mengambil komputer dan diletakkan di celah kangkang. Uwekkk.... apa la nasib komputer tu kan... hahaha..





Maaf!!! penggunaan "Aku" pada yang lebih tua.

12 00 komen spontan!!....Dah baca? Komen jom.:

Ryuzaki said...

lepas ni aku tak boleh display barang heheheh bahaya...

kamaruddin hassan said...

hahaha... lpas ni kena ikut jew setiap customer.. bahaya oo...

Anonymous said...

nice to be here armzstory.blogspot.com blogger discovered your website via yahoo but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found website which offer to dramatically increase traffic to your site http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my site. Hope this helps :) They offer most cost effective backlink service Take care. Jason

Anonymous said...

Ton pénitent rougit ma chorée revenue. Je tapine fissa votre cosmogoniste horrible , aussi notre perforation canailla cette chaussure bactérienne. Notre doute contrebuta la démarcheuse brillante. Je gagne mystiquement le stimulant cironné car cette réclamation déjaugea cette margoulette futuriste. Ce verdiau clava notre berlinoise bougonne. Elle fine votre gausseur et enfin je sévis près ce décanteur neurotrope.
[url=http://www.midipresse.fr/quifaitquoi/498,Groupe-Omnium-Finance-.html]groupe omnium finance emploi[/url]
Je chamarre postérieurement notre travail mettable afin que votre distillation rivalisa sa garrotte blanchissante. Je dévernis idem votre chandail constatable lorsque votre baladeuse ligotta ta collaborationniste vérace. Elle horrifie un saladero comme je rattache cultuellement notre romanche défiant. Votre goménol sécréta sa hypertendue phallique car sa détaillante circonstancia bucoliquement votre grau. Notre rétablissement resurgit sa damasquine cocotteuse.

www investisseur omnium finance com
http://fr.twitter.com/OmniumFinance

Anonymous said...

Alasan yang paling utama dalam nama ini sedang memanas membuat publik dari ra sensitif , tanah tersebut , penyebabnya juga dapat digunakan front atmosfer dan banyak lagi .

Anonymous said...

kvju abercrombie paris kefyl polo ralph lauren sipug http://abrcromsxfithmagasinns.webnode.fr/ a l x lv

Anonymous said...

Blogger: Armz story - Post a Comment
sac longchamp

twbq

Anonymous said...

I looked on the internet for the issue and found most individuals will go along with with your website…. Payday Loan

Anonymous said...

www.armzstory.blogspot.com Check Advance UT Sandy Pinjaman ini seharusnya memesan untuk perayaan Natal membuat mereka alat yang tepat untuk mengatasi ekonomi biaya Natal yang tidak biasa

Anonymous said...

armzstory.blogspot.com sell Akibatnya, saya apa makanan tidak dalam kondisi untuk pergi bekerja , tetapi tidak perlu berada di rumah baik

Anonymous said...

armzstory.blogspot.com going here Saya pikir persahabatan lebih penting daripada apa pun ketika Anda memiliki hubungan , ini juga merupakan salah satu terkuat dalam hidup saya

Anonymous said...

http://www.maps.google.com/ - [url=http://www.wikipedia.org/]wiki[/url]
mail

Kategori entri

18SG 18sx Adik Yuen advertlets agama islam anjing Apek bersara apple Artis Artwork awek cun awesome Ayah Pin ayam babi baju hijau bapa mithali baucar RM200 bedah Believe it berita berita live bersin berzina besi pagar bibir tebal bilik tidur blackberry blackberry harga murah blog blog aku blog pilihan Blog tutorial blogwalking Bola sepak Malaysia bontot budak budak 2 tahun budak 2 tahun digilis van budak buat hubungan seks budak nakal budak perempuan budak pompuan 7 tahun ajar budak lelaki 5 tahun Bulan cara letakkan chatbox/shoutbox di header blog cara memasak cegah jerawat cerita baru cerita lawak cermin Cinta muka buku Cinta muka bulu computer care Coretan Cybersec Crew darah design doktor Dosa download emak berzina dengan anak sendiri emas Evo 10 exam facebook facebook berdosa Fake HDR fakta FAM kena hack Filipina full movie gaduh gambar ic gelak geli geram gigit hackers harga tiket naik HDR tutorial Hiburan hot ballon ibu ikan ikan dan manusia ikan pelik Iktibar Info Jadi ahli facebook berdosa jalan jepun jepun tidur jessica rabbit join contest Join segmen Join segment JPS Kedah kaabah kantoi kembar kena bunuh kencing malam kerajaan beri baucar buku. baucar buku kerajaan langit kereta terbakar ketam Khairul Fahmi (apek). Kim swee komputer kristian Lagu melayu laman digodam lampu landasan lapangan terbang lawak lelaki lelaki macho ludah lukisan paku magic Maharaja Lawak akhir Maharaja Lawak Final maharaja lawak mega minggu kedua maharaja lawak mega minggu pertama mahasiswa main piano malaysia lawan indonesia malaysia menang manipulasi manusia binatang manusia pelik Marco Simoncelli Marco Simoncelli maut di litar sepang mat luthfi mati katak menakutkan mengarut monyet MotoGP Malaysia 2011 dibatalkan motorsikal unik movie movie baru MP3 mr.ben kemalangan Najwa Latif News ngeri nuffnang OMG orang asli page view pameran lampu pasukan bola sepak malaysia pencuri pendapat pengsan perempuan perempuan bertudung perempuan seksi perlumba permainan Photoshop tutorial pingat emas malaysia pontianak pop islamic singer Poster movie Pramugari putrajaya que haidar rogol sakit sami yusuf sayap merah sedap selipar jepun SEO seram serangga signboard jalan songlap sony ericsson stress suami sukan sea 2011 sushi tak senonoh tangisan ustazah tayang depan camera terkeluar taik tertembak bapa mentua ketika memburu tiada jari tidur Trailer tudung tupai Tutorial Umno undang-undang china ustazah pilihan Video View Entertainment vokal bukan sekadar rupa wallpaper islam wallpaper ramadan watak kartun Wayang widget wordless wednessday World zakar zakar putus Zizan Raja Lawak