Utama Inspirasi Tutorial
  • Freebies
  • Hubungi
Perhatian: Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang diluahkan di sini adalah dari moderator sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika mederator meletakkan nama pemiliknya (sumber). Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih.

04 July 2011

Aku jadi blogger



Assalamulaikum... salam 1 Malaysia, dan salam 1 blogger. Kali ni aku nk bercerita sedikit. Bercerita???? cerita kura-kura dan arnab ke??? tak pun cerita si tanggang??? ishhhh...... bukan yang tu nk aku cerita. Ni cerita pasal dunia blogger.

Tentu korang semua da tahu pasal Ben Ashaari, aku rasa ramai yang da mengenali beliau. Tapi bagi mereka....mereka.....dan mereka yang belum tahu... klik SINI . Rugi kalau tak kenal beliau. Aku da lama mengikuti blog beliau. Dulunya aku hanya blogwalking sana-sini. Tapi sekarang, sebelum aku blogwalking blog lain, aku akan ke blog Abg Ben dlu. Best ke blog dia?????

Pada aku blog ini adalah blog yang membina semangat aku untuk terus berblogging.....berblogging....dan terus berblogging..... Blogging ni dah jadi sebahagian hidup aku. Kalau aku tak update blog hari-hari, rasa mcm tak sempurna hari tu. Aku dulu memang susah nk dapt updated blog walau satu entry. Tak da masa ke Arm'z????

Bukan2..... bukan tak da masa... masa tu terluang banyak kat aku. tapi yang menjadi aku tak dapat updated sebab xda idea untuk aku kongsikan dengan korang semua. Aku selak blog ini, aku selak blog sana, follow blog ini, follow blog sana... tapi tetap juga aku tak dapat nk buat entry.

Tapi setelah aku mendapat nasihat dari abg. Ben.. Barulah aku tahu bertapa luasnya dunia blogging nie. Dalam blog abg. Ben, dia menceritakan segala-galanya kepada kita tentang dunia blogging. Tonton Vlog beliau di SINI.

Apa tujuan berblogging ni Arm'z??? Apa tujuan aku... Ermmmm.... memang susah untuk aku menjawab soalan tu. Tapi bagi aku, tujuan utama adlah untuk mencari kawan-kawan. Kenapa?? Arm'z xde kawan ke????

Kawan??? kawan sebenarnya ramai. Tapi bagi aku, kawan bukan sekadar di sekeliling aku, kawan ni terlalu terbuka untuk aku mencari seberapa ramai. Samada di rumah ataupun di blog.. Apa ertinya kalau kita hanya berblogging semata-mata untuk menvari ini $$$$... kalau korang memasang niat hanya untuk $$$.. Silap...korang silap.....

Aku rasa da panjang lebar entry ni. Kalau korang suka aku, Alhamdulillah.. Tapi bagi mereka2 yg benci blog ni.. Boleh pergi.. Tapi aku bukan membenci korang.. Silap... Aku tak pernah nk membenci orang..

Aku berblogging untuk mencari kawan...


My idola. Abg. Ben Ashaari


Nak lagi video dan cerita menarik???:

1 00 komen spontan!!....Dah baca? Komen jom.:

PeRmAtA bIrU said...

betul tu... bila kita berblogging jgn pk keuntungan... hehhe... abg ben memng sangat banyak membantu blogger2 baru...
huhu...
saya pon banyak belajar dari dia... ;)

Kategori entri

18SG 18sx Adik Yuen advertlets agama islam anjing Apek bersara apple Artis Artwork awek cun awesome Ayah Pin ayam babi baju hijau bapa mithali baucar RM200 bedah Believe it berita berita live bersin berzina besi pagar bibir tebal bilik tidur blackberry blackberry harga murah blog blog aku blog pilihan Blog tutorial blogwalking Bola sepak Malaysia bontot budak budak 2 tahun budak 2 tahun digilis van budak buat hubungan seks budak nakal budak perempuan budak pompuan 7 tahun ajar budak lelaki 5 tahun Bulan cara letakkan chatbox/shoutbox di header blog cara memasak cegah jerawat cerita baru cerita lawak cermin Cinta muka buku Cinta muka bulu computer care Coretan Cybersec Crew darah design doktor Dosa download emak berzina dengan anak sendiri emas Evo 10 exam facebook facebook berdosa Fake HDR fakta FAM kena hack Filipina full movie gaduh gambar ic gelak geli geram gigit hackers harga tiket naik HDR tutorial Hiburan hot ballon ibu ikan ikan dan manusia ikan pelik Iktibar Info Jadi ahli facebook berdosa jalan jepun jepun tidur jessica rabbit join contest Join segmen Join segment JPS Kedah kaabah kantoi kembar kena bunuh kencing malam kerajaan beri baucar buku. baucar buku kerajaan langit kereta terbakar ketam Khairul Fahmi (apek). Kim swee komputer kristian Lagu melayu laman digodam lampu landasan lapangan terbang lawak lelaki lelaki macho ludah lukisan paku magic Maharaja Lawak akhir Maharaja Lawak Final maharaja lawak mega minggu kedua maharaja lawak mega minggu pertama mahasiswa main piano malaysia lawan indonesia malaysia menang manipulasi manusia binatang manusia pelik Marco Simoncelli Marco Simoncelli maut di litar sepang mat luthfi mati katak menakutkan mengarut monyet MotoGP Malaysia 2011 dibatalkan motorsikal unik movie movie baru MP3 mr.ben kemalangan Najwa Latif News ngeri nuffnang OMG orang asli page view pameran lampu pasukan bola sepak malaysia pencuri pendapat pengsan perempuan perempuan bertudung perempuan seksi perlumba permainan Photoshop tutorial pingat emas malaysia pontianak pop islamic singer Poster movie Pramugari putrajaya que haidar rogol sakit sami yusuf sayap merah sedap selipar jepun SEO seram serangga signboard jalan songlap sony ericsson stress suami sukan sea 2011 sushi tak senonoh tangisan ustazah tayang depan camera terkeluar taik tertembak bapa mentua ketika memburu tiada jari tidur Trailer tudung tupai Tutorial Umno undang-undang china ustazah pilihan Video View Entertainment vokal bukan sekadar rupa wallpaper islam wallpaper ramadan watak kartun Wayang widget wordless wednessday World zakar zakar putus Zizan Raja Lawak