Utama Inspirasi Tutorial
  • Freebies
  • Hubungi
Perhatian: Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang diluahkan di sini adalah dari moderator sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika mederator meletakkan nama pemiliknya (sumber). Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih.

10 July 2011

Singgah blog aku sat , bleh ?



Assalamua'alaikum... Tadi tengah2 bosan.. aku rajin rajin blogwalking blog Abg.Ben. Dia ada wat segmen yang best didengar dan lagi masyuk kalau ikut join skali... Aku tanpa membuang waktu yang bergitu panjang, dengan pantas jari ini membuat entry pasal ni ha.... sapa nak join bleh la klik sini.


Maaf!!! penggunaan "Aku" pada yang lebih tua.

Nak lagi video dan cerita menarik???:

15 00 komen spontan!!....Dah baca? Komen jom.:

ninie_azriena said...

ninie dtg terjah sini..
salam kenal ye (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

cx's said...

okey aye dtg terjah sini.. ekot jejak ninie.. heheh singgah blog aye sat jom

mizz mira said...

saya dtg sini..baru prasan awk tggal link kt shoutmix.sbb kat komen xde link..
thanz tau singgah blog kite

diya said...

salam perkenalan , singgah dari segmen abg ben .
selamat berblogging yaaa :DD

http://diyazha.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

Arm'z said...

Terima ksih pada diya, mizz mira, cx's dan ninie azriena.. Arm'z ada masa nanti Arm'z terjah blog korang k..

*cik syu* said...

singgah sini sambil senyum sorg2 kt cini :)

sukasuki said...

hohoho.sukasuki dah datang. jumpa tuan rumah. tuan rumah ada tak ni? :D

Arm'z said...

suakasuki:Tuan rumah sibuk ckit tadi..huhu..
Cik syu: Apa yang senyum2 tu...

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

singgah sini melawat rakan blogger...

,salam perkenalan =D

http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

KhAiReDzAiMy said...

Salam...

Datang sini nak "Singgah Blog Korang Sat... Boleh tak????

Salam perkenalan...


Ada masa...singgahla My Blog..."Babat87.blogspot.com"

Nice Header...

-Adios-

gadis melayu said...

singgah sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

Singgah blog aku sat , bleh ?

jom join
31-7 Birthday Giveaway

me@monolog said...

salam ziarah.. :)

http://monolog25.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

saiazuan said...

dari blog ben :D

dah baca komik atwr #4?
http://eleventx.blogspot.com/2011/07/atwr-comic-4-budak-budak.html

osHin said...

oshin datang nak berkenalan...

maaf lambat datang singgah :)

http://gurlgemini.blogspot.com

Pemburu Cinta Agung said...

assalam, salam singgah dan salam perkenalan.. :-)

Kategori entri

18SG 18sx Adik Yuen advertlets agama islam anjing Apek bersara apple Artis Artwork awek cun awesome Ayah Pin ayam babi baju hijau bapa mithali baucar RM200 bedah Believe it berita berita live bersin berzina besi pagar bibir tebal bilik tidur blackberry blackberry harga murah blog blog aku blog pilihan Blog tutorial blogwalking Bola sepak Malaysia bontot budak budak 2 tahun budak 2 tahun digilis van budak buat hubungan seks budak nakal budak perempuan budak pompuan 7 tahun ajar budak lelaki 5 tahun Bulan cara letakkan chatbox/shoutbox di header blog cara memasak cegah jerawat cerita baru cerita lawak cermin Cinta muka buku Cinta muka bulu computer care Coretan Cybersec Crew darah design doktor Dosa download emak berzina dengan anak sendiri emas Evo 10 exam facebook facebook berdosa Fake HDR fakta FAM kena hack Filipina full movie gaduh gambar ic gelak geli geram gigit hackers harga tiket naik HDR tutorial Hiburan hot ballon ibu ikan ikan dan manusia ikan pelik Iktibar Info Jadi ahli facebook berdosa jalan jepun jepun tidur jessica rabbit join contest Join segmen Join segment JPS Kedah kaabah kantoi kembar kena bunuh kencing malam kerajaan beri baucar buku. baucar buku kerajaan langit kereta terbakar ketam Khairul Fahmi (apek). Kim swee komputer kristian Lagu melayu laman digodam lampu landasan lapangan terbang lawak lelaki lelaki macho ludah lukisan paku magic Maharaja Lawak akhir Maharaja Lawak Final maharaja lawak mega minggu kedua maharaja lawak mega minggu pertama mahasiswa main piano malaysia lawan indonesia malaysia menang manipulasi manusia binatang manusia pelik Marco Simoncelli Marco Simoncelli maut di litar sepang mat luthfi mati katak menakutkan mengarut monyet MotoGP Malaysia 2011 dibatalkan motorsikal unik movie movie baru MP3 mr.ben kemalangan Najwa Latif News ngeri nuffnang OMG orang asli page view pameran lampu pasukan bola sepak malaysia pencuri pendapat pengsan perempuan perempuan bertudung perempuan seksi perlumba permainan Photoshop tutorial pingat emas malaysia pontianak pop islamic singer Poster movie Pramugari putrajaya que haidar rogol sakit sami yusuf sayap merah sedap selipar jepun SEO seram serangga signboard jalan songlap sony ericsson stress suami sukan sea 2011 sushi tak senonoh tangisan ustazah tayang depan camera terkeluar taik tertembak bapa mentua ketika memburu tiada jari tidur Trailer tudung tupai Tutorial Umno undang-undang china ustazah pilihan Video View Entertainment vokal bukan sekadar rupa wallpaper islam wallpaper ramadan watak kartun Wayang widget wordless wednessday World zakar zakar putus Zizan Raja Lawak