Utama Inspirasi Tutorial
  • Freebies
  • Hubungi
Perhatian: Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang diluahkan di sini adalah dari moderator sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika mederator meletakkan nama pemiliknya (sumber). Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih.

05 July 2011

Join Segmen Kenal Dulu Baru Tahu


*sticky post
 Assalamua'alaikum.... Akhirnya dapat juga aku membuat segmen. YaBeDaBeDu......Ni first time anjurkan segmen ni :).. Harap2 laku la mcam goreng pisang panas. Segmen aku simple je. Apa yang perlu korang buat adalah korang blogwalking blog kawan2 lain. Tapi sebelum korang follow beliau, kn lebih baik klau kita merapatkan silaturahim dengan mengenali satu sama lain. Kalau korang berminat dengan segmen ni, jom ikuti langkah seperti berikut:

1) Follow blog Arm'z.. (senang untuk aku mengenali korang nanti)
2) Buat satu entry dengan tajuk "Segmen Kenal Dulu Baru Tahu". Pada entry tersebut, korang cerita sikit pasal blog yg korang pernah kenal dan jgn lupa letakkan link blog itu sekali. (senang tuk blogger lain ikuti). Berapa banyak link yg korang nak letak, itu terpulang...(lagi banyak lebih baik)
3) Letak gambar diatas dan link kan sekali ke blog aku.
4) Hantarkan link entry korang dekat komen dibawah.
5) Aku akan senaraikan nama-nama dan link korang nanti di sidebar.

Senangkn??? So jgn tunggu lagi, Tarikh tutup pada 7/7/2011 tepat jam 12 malam.



Nak lagi video dan cerita menarik???:

8 00 komen spontan!!....Dah baca? Komen jom.:

SuzaDin said...

sy join ... thanks invite yer hehehe

http://suzajudin92.blogspot.com/2011/07/segmen-kenal-dulu-baru-tahu.html

wanhamiza said...

sy join.:)
hahamimizaza.blogspot.com

Arm'z said...

postkan URL entry anda di ruangan comment ini.

Arm'z said...
This comment has been removed by the author.
Arm'z said...

:D hahamimizaza???? boleh tak postkn url posting pda komen nie. senang ckit nk terjah blog anda... By the way... thank join my segmen..

asri (asrirayrock) said...

saya join .......

http://asrirayrock.blogspot.com/2011/07/segmen-kenal-dulu-baru-tahu.html

wanhamiza said...

http://hahamimizaza.blogspot.com/2011/07/segmen-kenal-dulu-baru-tahu.html

:)

cucu tun teja said...

yeay....saya dah join....
http://cucutunteja.blogspot.com/2011/07/segmen-kenal-dulu-baru-tahu.html

Kategori entri

18SG 18sx Adik Yuen advertlets agama islam anjing Apek bersara apple Artis Artwork awek cun awesome Ayah Pin ayam babi baju hijau bapa mithali baucar RM200 bedah Believe it berita berita live bersin berzina besi pagar bibir tebal bilik tidur blackberry blackberry harga murah blog blog aku blog pilihan Blog tutorial blogwalking Bola sepak Malaysia bontot budak budak 2 tahun budak 2 tahun digilis van budak buat hubungan seks budak nakal budak perempuan budak pompuan 7 tahun ajar budak lelaki 5 tahun Bulan cara letakkan chatbox/shoutbox di header blog cara memasak cegah jerawat cerita baru cerita lawak cermin Cinta muka buku Cinta muka bulu computer care Coretan Cybersec Crew darah design doktor Dosa download emak berzina dengan anak sendiri emas Evo 10 exam facebook facebook berdosa Fake HDR fakta FAM kena hack Filipina full movie gaduh gambar ic gelak geli geram gigit hackers harga tiket naik HDR tutorial Hiburan hot ballon ibu ikan ikan dan manusia ikan pelik Iktibar Info Jadi ahli facebook berdosa jalan jepun jepun tidur jessica rabbit join contest Join segmen Join segment JPS Kedah kaabah kantoi kembar kena bunuh kencing malam kerajaan beri baucar buku. baucar buku kerajaan langit kereta terbakar ketam Khairul Fahmi (apek). Kim swee komputer kristian Lagu melayu laman digodam lampu landasan lapangan terbang lawak lelaki lelaki macho ludah lukisan paku magic Maharaja Lawak akhir Maharaja Lawak Final maharaja lawak mega minggu kedua maharaja lawak mega minggu pertama mahasiswa main piano malaysia lawan indonesia malaysia menang manipulasi manusia binatang manusia pelik Marco Simoncelli Marco Simoncelli maut di litar sepang mat luthfi mati katak menakutkan mengarut monyet MotoGP Malaysia 2011 dibatalkan motorsikal unik movie movie baru MP3 mr.ben kemalangan Najwa Latif News ngeri nuffnang OMG orang asli page view pameran lampu pasukan bola sepak malaysia pencuri pendapat pengsan perempuan perempuan bertudung perempuan seksi perlumba permainan Photoshop tutorial pingat emas malaysia pontianak pop islamic singer Poster movie Pramugari putrajaya que haidar rogol sakit sami yusuf sayap merah sedap selipar jepun SEO seram serangga signboard jalan songlap sony ericsson stress suami sukan sea 2011 sushi tak senonoh tangisan ustazah tayang depan camera terkeluar taik tertembak bapa mentua ketika memburu tiada jari tidur Trailer tudung tupai Tutorial Umno undang-undang china ustazah pilihan Video View Entertainment vokal bukan sekadar rupa wallpaper islam wallpaper ramadan watak kartun Wayang widget wordless wednessday World zakar zakar putus Zizan Raja Lawak