Utama Inspirasi Tutorial
  • Freebies
  • Hubungi
Perhatian: Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang diluahkan di sini adalah dari moderator sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika mederator meletakkan nama pemiliknya (sumber). Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih.

18 August 2011

Segmen: Arm'z ajak komen blog aku!!

Salam semua..!!

Dah lama aku tak buat segmen. Mood segmen tengah membuak naik ni. Jom join.!! Insya Allah nanti nak buat contest plak. Sekarang nak cari penyertaan dulu. Sapa yang join segmen ni akan dijemput ke segmen yang akan datang. Hadiah?? Mestila ada.. Nak tau hadiah apa?? Nantikan!!!

Nak join!! Macam biasa la, follow instruction ni yer:


^
|
|
  1. Stick image diatas dalam entry korang. Copy gambar tu yer..
  2. Buat entry bertajuk : Arm'z ajak komen blog aku!!
  3. Dalam entry tu korang cita sikit pasal blog korang.
  4. Dah siap?? ok... antar url entry korang di ruangan komen entry ni.
  5. Tag 2 atau lebih kawan.. Pastikan diaorang tahu.
  6. Jangan lupa!! Follow blog ni sekali.. Bukan apa nanti senang nak terjah balik.
Simple kan.. Mudah je ni.. Budak sekolah pun boleh buat...
Korang pun boleh komen blog aku. Dipersilakan... Bukan senang nak komen blog orang kan.. Ni la masanya..

Tarikh tutup: 1 syawal tepat jam 9 tengah malam.

Korang boleh komen blog ini sekarang:
  1. http://anasweetblueberry.blogspot.com/2011/08/armz-ajak-komen-blog-aku.html 
  2. http://sha-na39.blogspot.com/2011/08/segmen-armz-ajak-komen-blog-aku.html
  3. http://nanoeida.blogspot.com/2011/08/armz-ajak-komen-blog-aku.html
  4. http://ejatmu89.blogspot.com/2011/08/armz-ajak-komen-blog-aku.html 
  5. http://izzairdina.blogspot.com/2011/08/armz-ajak-komen-blog-aku.html 



Maaf!!! penggunaan "Aku" pada yang lebih tua.

Nak lagi video dan cerita menarik???:

12 00 komen spontan!!....Dah baca? Komen jom.:

c i k a n a said...

sy join =D

http://anasweetblueberry.blogspot.com/2011/08/armz-ajak-komen-blog-aku.html

NoR said...

sye da join... =)


http://sha-na39.blogspot.com/2011/08/armz-ajak-komen-blog-aku.html

suhaida lurved said...

saya join jugak ;)

http://nanoeida.blogspot.com/2011/08/armz-ajak-komen-blog-aku.html

Arm'z said...

Terima kasih kepada semua yang join..

EjAt_mU89 said...

dah join bro
http://ejatmu89.blogspot.com/2011/08/armz-ajak-komen-blog-aku.html

Onitsuka_hana said...

xda tarikh tutup ek..

Arm'z said...

Tarikh tutup?? Selagi tak puas hati, slagi tu tak tutup..huhu

Irdina Khairul :) said...

Dah join ni linknya:

http://izzairdina.blogspot.com/2011/08/armz-ajak-komen-blog-aku.html

miss lyzeer said...

miss dah join segmen ni. datang lapor diri =)

http://misslyzeer.blogspot.com/2011/08/armz-ajak-komen-blog-aku.html

pepol said...

bro,dah join..

http://yespepol.blogspot.com/2011/08/armz-ajak-komen-blog-aku.html

Ann Siti Fairoz said...

Taraaaa !!! dah joint.

http://annctfairoz.blogspot.com/2011/08/armz-ajak-komen-blog-aku.html

Siti Zulaika Muhamad said...

http://zulaikamuhamad.blogspot.com/2011/08/armz-ajak-komen-blog-aku.html

Kategori entri

18SG 18sx Adik Yuen advertlets agama islam anjing Apek bersara apple Artis Artwork awek cun awesome Ayah Pin ayam babi baju hijau bapa mithali baucar RM200 bedah Believe it berita berita live bersin berzina besi pagar bibir tebal bilik tidur blackberry blackberry harga murah blog blog aku blog pilihan Blog tutorial blogwalking Bola sepak Malaysia bontot budak budak 2 tahun budak 2 tahun digilis van budak buat hubungan seks budak nakal budak perempuan budak pompuan 7 tahun ajar budak lelaki 5 tahun Bulan cara letakkan chatbox/shoutbox di header blog cara memasak cegah jerawat cerita baru cerita lawak cermin Cinta muka buku Cinta muka bulu computer care Coretan Cybersec Crew darah design doktor Dosa download emak berzina dengan anak sendiri emas Evo 10 exam facebook facebook berdosa Fake HDR fakta FAM kena hack Filipina full movie gaduh gambar ic gelak geli geram gigit hackers harga tiket naik HDR tutorial Hiburan hot ballon ibu ikan ikan dan manusia ikan pelik Iktibar Info Jadi ahli facebook berdosa jalan jepun jepun tidur jessica rabbit join contest Join segmen Join segment JPS Kedah kaabah kantoi kembar kena bunuh kencing malam kerajaan beri baucar buku. baucar buku kerajaan langit kereta terbakar ketam Khairul Fahmi (apek). Kim swee komputer kristian Lagu melayu laman digodam lampu landasan lapangan terbang lawak lelaki lelaki macho ludah lukisan paku magic Maharaja Lawak akhir Maharaja Lawak Final maharaja lawak mega minggu kedua maharaja lawak mega minggu pertama mahasiswa main piano malaysia lawan indonesia malaysia menang manipulasi manusia binatang manusia pelik Marco Simoncelli Marco Simoncelli maut di litar sepang mat luthfi mati katak menakutkan mengarut monyet MotoGP Malaysia 2011 dibatalkan motorsikal unik movie movie baru MP3 mr.ben kemalangan Najwa Latif News ngeri nuffnang OMG orang asli page view pameran lampu pasukan bola sepak malaysia pencuri pendapat pengsan perempuan perempuan bertudung perempuan seksi perlumba permainan Photoshop tutorial pingat emas malaysia pontianak pop islamic singer Poster movie Pramugari putrajaya que haidar rogol sakit sami yusuf sayap merah sedap selipar jepun SEO seram serangga signboard jalan songlap sony ericsson stress suami sukan sea 2011 sushi tak senonoh tangisan ustazah tayang depan camera terkeluar taik tertembak bapa mentua ketika memburu tiada jari tidur Trailer tudung tupai Tutorial Umno undang-undang china ustazah pilihan Video View Entertainment vokal bukan sekadar rupa wallpaper islam wallpaper ramadan watak kartun Wayang widget wordless wednessday World zakar zakar putus Zizan Raja Lawak