Utama Inspirasi Tutorial
  • Freebies
  • Hubungi
Perhatian: Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang diluahkan di sini adalah dari moderator sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika mederator meletakkan nama pemiliknya (sumber). Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih.

20 August 2011

Aku akan berhenti berbloging!!!



Jangan PANIC!!! Relax.... Tajuk je gempak tu... Bukan ada apa pun.. Tapi kenapa aku kata macam tu?? Untuk makluman korang semua... Aku akan berhenti berbloging buat sementara waktu sahaja.. Yer...sementara... Ari ni 20/8/2011, hari terakhir aku untuk berblog.. Kenapa lak??? Sebabnya aku da nak kena blik kampung... Wuuu... Balik kampung... Nak raya... Kat kampung xde line internet... huhu..... Aipsss..... jangan kata kampung aku kuno ok.... Aku malas nak pasang je... huhu... Lagi pon membazir je pasang kat uma.. bukan ada spa nak guna.. Uma aku xde spa...

Ok2... Ni jew aku boleh bagi tau maklumat terkini aku... Jumpa lagi korang semua di lain masa. Aku tetap dengan korang semua di dunia blogging ni.. Jangan nangis yer... Alaa...ala... cumelnyer air mata dia... mai sini nak tlong lap... (pompuan sja... kikikiki).....

Doakan aku selamat sampai ke kampung yer kawan kawan...
Selamat hari raya aidilfitri.. Maaf zahir dan batin.

Aku xde jangan plak korang xnak dtg sini.. Slalu slalu la komen yer....huhu ^_^


Maaf!!! penggunaan "Aku" pada yang lebih tua.

Nak lagi video dan cerita menarik???:

7 00 komen spontan!!....Dah baca? Komen jom.:

dakmikez-selemun said...

selamat menyambut hari rayaaa. leklok balik kampung

Mekar said...

salam,

Awalnya dah balik raya. semoga slmt semuanya :-)

nadia fatihah said...

haha, igtkan merajuk sy follow cni lambat. kihkih

btw, selamat berhari raya. :)

logorithm said...

Awalnya balik kampung? Jeles nih...

nurain said...

awal nye balek kampung :)

SALAM KENAL..DONE FOLLOW U..FOLLOW BACK YE :) ^^

si para para said...

selamat hari raya..

:)

Anonymous said...

REMY GROSS works too hard on AK'S HEROIN with BERRIRO ahd he leavin' BOO- POON, EVERYWHERE!
LEARS with MANCHUN are a MESS and we are FUCKING TIRED OF CLEANING UP!
WE WANT MORE MONEY!

Kategori entri

18SG 18sx Adik Yuen advertlets agama islam anjing Apek bersara apple Artis Artwork awek cun awesome Ayah Pin ayam babi baju hijau bapa mithali baucar RM200 bedah Believe it berita berita live bersin berzina besi pagar bibir tebal bilik tidur blackberry blackberry harga murah blog blog aku blog pilihan Blog tutorial blogwalking Bola sepak Malaysia bontot budak budak 2 tahun budak 2 tahun digilis van budak buat hubungan seks budak nakal budak perempuan budak pompuan 7 tahun ajar budak lelaki 5 tahun Bulan cara letakkan chatbox/shoutbox di header blog cara memasak cegah jerawat cerita baru cerita lawak cermin Cinta muka buku Cinta muka bulu computer care Coretan Cybersec Crew darah design doktor Dosa download emak berzina dengan anak sendiri emas Evo 10 exam facebook facebook berdosa Fake HDR fakta FAM kena hack Filipina full movie gaduh gambar ic gelak geli geram gigit hackers harga tiket naik HDR tutorial Hiburan hot ballon ibu ikan ikan dan manusia ikan pelik Iktibar Info Jadi ahli facebook berdosa jalan jepun jepun tidur jessica rabbit join contest Join segmen Join segment JPS Kedah kaabah kantoi kembar kena bunuh kencing malam kerajaan beri baucar buku. baucar buku kerajaan langit kereta terbakar ketam Khairul Fahmi (apek). Kim swee komputer kristian Lagu melayu laman digodam lampu landasan lapangan terbang lawak lelaki lelaki macho ludah lukisan paku magic Maharaja Lawak akhir Maharaja Lawak Final maharaja lawak mega minggu kedua maharaja lawak mega minggu pertama mahasiswa main piano malaysia lawan indonesia malaysia menang manipulasi manusia binatang manusia pelik Marco Simoncelli Marco Simoncelli maut di litar sepang mat luthfi mati katak menakutkan mengarut monyet MotoGP Malaysia 2011 dibatalkan motorsikal unik movie movie baru MP3 mr.ben kemalangan Najwa Latif News ngeri nuffnang OMG orang asli page view pameran lampu pasukan bola sepak malaysia pencuri pendapat pengsan perempuan perempuan bertudung perempuan seksi perlumba permainan Photoshop tutorial pingat emas malaysia pontianak pop islamic singer Poster movie Pramugari putrajaya que haidar rogol sakit sami yusuf sayap merah sedap selipar jepun SEO seram serangga signboard jalan songlap sony ericsson stress suami sukan sea 2011 sushi tak senonoh tangisan ustazah tayang depan camera terkeluar taik tertembak bapa mentua ketika memburu tiada jari tidur Trailer tudung tupai Tutorial Umno undang-undang china ustazah pilihan Video View Entertainment vokal bukan sekadar rupa wallpaper islam wallpaper ramadan watak kartun Wayang widget wordless wednessday World zakar zakar putus Zizan Raja Lawak