Utama Inspirasi Tutorial
  • Freebies
  • Hubungi
Perhatian: Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang diluahkan di sini adalah dari moderator sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika mederator meletakkan nama pemiliknya (sumber). Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih.

04 August 2011

Blog kena jual...

Berikut adalah senarai blog yang akn dijual. Mereka ini semua hanya tinggal pembekal nak ambik dan pastu jual dipasaran luar.. Kepada blog yang disenaraikan. Anda diminta bersabar..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V

  1. http://www.syima.com/
  2. http://salizawatiunguviolet.blogspot.com/
  3. http://josrevalution.blogspot.com/
  4. http://moshiboo.blogspot.com/
  5. http://jikakautiada.blogspot.com/
  6. http://terompahcaring.com/
  7. http://maran07mani.blogspot.com/
  8. http://kanglintank.blogspot.com/
  9. http://zakyinformations.blogspot.com
  10. http://tiefazatie.blogspot.com/
Nanti aku dapat untung jual blog korang.. Aku kongsi la cikit k...

haha.. takdelah..ni just senarai blogwalking aku ari ni.. kepada yang bertuah ni... diharap korang enjoy with ur blog..


Maaf!!! penggunaan "Aku" pada yang lebih tua.

Nak lagi video dan cerita menarik???:

10 00 komen spontan!!....Dah baca? Komen jom.:

tiefazatie said...

adui la..kin terkejut tau..
neves je ifa nape lak nak jual blog ifa..
haha..adui la...
tq ye..
salam ramadhan..=)

ridhwan syafiq said...

hehe. thanks :)

Ungu Violet said...

lelong...lelongg...
lelong ngan tuan blog nih skali...huahua

Arm'z said...

hahahaha... comel2 jew komen korang.

Ifa:jgn la terkejut..biar la terkejut beruk terus..hehe

Ridhwan: sama sama.. nanti leh la slalu ke sini yer.. tengok blog kau laku mcm pisang panas ke tak..huhu

Ungu: Jgn la lelong tuan ni ha.. nanti marah dek cik adik..hehe

lilypelangi said...

tumpang lalu~~ :p

josrevalution said...

uiss...maen lelong2 ye..haha..tq...salam ramadhan...

moshi_boo said...

hahaha tetiba je blog moshi kena lelong..
boleh laku ke tak ea..hehehe
tQ yer...

ღ αεn ツ said...

HAHAHA

Eca_Orange said...

LELONG ! LELONG ! :)

IZYAN KAHER said...

since dah terblog walking kat sini,
lepas ni nak LELONG ur blog pulak ;;)

HAPPY RAMADHAN(:
somart dah blog .design simple but awesome !:))

Kategori entri

18SG 18sx Adik Yuen advertlets agama islam anjing Apek bersara apple Artis Artwork awek cun awesome Ayah Pin ayam babi baju hijau bapa mithali baucar RM200 bedah Believe it berita berita live bersin berzina besi pagar bibir tebal bilik tidur blackberry blackberry harga murah blog blog aku blog pilihan Blog tutorial blogwalking Bola sepak Malaysia bontot budak budak 2 tahun budak 2 tahun digilis van budak buat hubungan seks budak nakal budak perempuan budak pompuan 7 tahun ajar budak lelaki 5 tahun Bulan cara letakkan chatbox/shoutbox di header blog cara memasak cegah jerawat cerita baru cerita lawak cermin Cinta muka buku Cinta muka bulu computer care Coretan Cybersec Crew darah design doktor Dosa download emak berzina dengan anak sendiri emas Evo 10 exam facebook facebook berdosa Fake HDR fakta FAM kena hack Filipina full movie gaduh gambar ic gelak geli geram gigit hackers harga tiket naik HDR tutorial Hiburan hot ballon ibu ikan ikan dan manusia ikan pelik Iktibar Info Jadi ahli facebook berdosa jalan jepun jepun tidur jessica rabbit join contest Join segmen Join segment JPS Kedah kaabah kantoi kembar kena bunuh kencing malam kerajaan beri baucar buku. baucar buku kerajaan langit kereta terbakar ketam Khairul Fahmi (apek). Kim swee komputer kristian Lagu melayu laman digodam lampu landasan lapangan terbang lawak lelaki lelaki macho ludah lukisan paku magic Maharaja Lawak akhir Maharaja Lawak Final maharaja lawak mega minggu kedua maharaja lawak mega minggu pertama mahasiswa main piano malaysia lawan indonesia malaysia menang manipulasi manusia binatang manusia pelik Marco Simoncelli Marco Simoncelli maut di litar sepang mat luthfi mati katak menakutkan mengarut monyet MotoGP Malaysia 2011 dibatalkan motorsikal unik movie movie baru MP3 mr.ben kemalangan Najwa Latif News ngeri nuffnang OMG orang asli page view pameran lampu pasukan bola sepak malaysia pencuri pendapat pengsan perempuan perempuan bertudung perempuan seksi perlumba permainan Photoshop tutorial pingat emas malaysia pontianak pop islamic singer Poster movie Pramugari putrajaya que haidar rogol sakit sami yusuf sayap merah sedap selipar jepun SEO seram serangga signboard jalan songlap sony ericsson stress suami sukan sea 2011 sushi tak senonoh tangisan ustazah tayang depan camera terkeluar taik tertembak bapa mentua ketika memburu tiada jari tidur Trailer tudung tupai Tutorial Umno undang-undang china ustazah pilihan Video View Entertainment vokal bukan sekadar rupa wallpaper islam wallpaper ramadan watak kartun Wayang widget wordless wednessday World zakar zakar putus Zizan Raja Lawak